OVER ONS

Café, Restaurant en Huiskamer Czaar

Café Restaurant Czaar vind je op de kop van de gezellige Czaar Peterstraat, tegenover het spoor. Sinds september 2017 een plek waar je je direct thuis voelt. We zijn er voor iedereen en voor elke mood: tweede huiskamer? Stamkroeg? Restaurant?

Spelletje erbij? waarom niet! Kruip aan de bar, in de bank voor Ajax tegen de rest (check de AGENDA onderaan de pagina), of pak een tafeltje en laat je verrassen door ons menu.

Openingstijden Café Restaurant Czaar Amsterdam

Of je nu wilt Borrelen, Dineren, Lunchen of Ontbijten. Van 9:00 tot laat kan je bij ons terecht.

Ma-Do 9:00 – 01:00

Vr 9:00 – 03:00

Za 10:00 – 03:00

Zo 10:00 – 00:00

ETEN

Als je wilt borrelen moet je ook eten

Onze kaart is klein, maar er is zeker voor elk wat wils! Uitgebreide Vlees-, Vega- en Kaasplankjes (van KEF) perfect voor tijdens de borrel. Je kunt ook kiezen uit de vele kleine hapjes om te delen en kun je zelf wat samenstellen.

Heb  je echter star trek, ga dan voor een volledige maaltijd? Zoals onze Entrecot, Classic Burger, een heerlijk mals Halfkippetje, Bulgur vegasalade of lekker een visje.

DRINKEN

Borrelen is alleen leuk als er drank is

En Drank hebben we! Zo serveren we een brede selectie aan (speciaal) Bieren. Mooie Spaanse wijnen die lekker gaan met onze gerechten. En voor de wijn-enthousiasten onder ons een wisselende VIN NATURE rood en wit. Check ons menu, daar staat bijna alles in.

Wordt het wat later? Dan maken we er geen probleem van een stevig mixdrankje voor je klaar te zetten. Gewoon voor elk wat wils voor elk uur.

CONTACT

Stuur ons een bericht of kom langs

Een tafeltje reserveren bij Czaar is niet mogelijk. Maar kom vooral langs, we hebben veel ruimte. Niet direct een tafel? Aan onze bar zit of sta je heerlijk met een drankje. En er komt altijd wel wat vrij.

Borrel en Diner voor groepen

Café Restaurant Czaar heeft een mooie ruimte waar je met een grotere groep makkelijk terecht kan. Borrel en diner, vrijdagmiddagborrel, noem maar op.  Als je ons hierover even een berichtje stuurt kunnen we altijd wat regelen. Je kunt ook bij ons naar de bar lopen dan helpen we je direct. Of kijk op onze Facebookpagina en stuur een PM gaat altijd sneller.

Mail: cafeczaar@gmail.com

AGENDA

ALLE WK WEDSTRIJDEN LIVE

za. 23 juni Het Hollandse Nieuwe Haring Fest

z0. 24 juni LIVE MUZIEK: SUNDAY JAZZ SOUNDS

vr. 29 juni Het grote Biertje per kwartiertje festival

ma. 2 juli CZAAR QUIZ NIGHT